יש לי שאלה בקשר לטיפול מונע בבקשה

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

15/05/2019 | 18:58 | מאת: מוטי

עם נשך (נתן לי ביס) אותי חתול בחיפה לפני בערך 10 ימים ולפני בערך 7 וחצי חודשים עשיתי טיפול מונע נגד כלבת , אז אני ניחשב מוגן ממחלת הכלבת בעקבות הטיפול המונע נגד כלבת שעשיתי לפני בערך 7 וחצי חודשים? תודה.

שלום רב יש לך הגנה חלקית יש לגשת ללשכת הבריאות המחוזית בהקדם לשם קבלת החלטה האם יש מקום להשלים מנות נוספות בברכה, ד"ר אודי קלינר

16/05/2019 | 14:11 | מאת: מוטי

קודם כל תודה לך על התשובה. יש רק משהו קטן שלא הבנתי - מה זה אומר "הגנה חלקית"? תודה.

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות