חיסון שפעת בתרסיס לילדה אלרגית

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

31/12/2015 | 15:21 | מאת: רונה

שלום, אני לא מצליחה להשיג חיסון שפעת בתרסיס לבתי. מכבי טוענים שאין השנה בכלל חיסון בתרסיס בארץ. שנים עברו קיבלה בתרסיס בגלל שהיא פיתחה תגובה אלרגית של אדמומיות ונפיחות קשה ומכאיבה למשך שבוע באזור הזריקה. איפה אפשר להשיג את התרסיס? האם בבתי החולים? תודה

שלום רב, לצערי הרב, הקופה שלך צודקת. אין השנה אפשרות להשיג את החיסון התרסיס בשום מקום בארץ, לא בגלל שהקופות לא הזמינו אותו אלא בגלל בעיה באספקתו. זו בעיה עולמית ולא רק בישראל.

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות