ניסעה לחו"ל עם תינוקת בת חודש וחצי

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

24/04/2019 | 10:14 | מאת: ירון

היי ד"ר, עוד שבועיים מתוכננת לנו נסיעה משפחתית לרומניה, שם, על פי הבנתי קיימת מגיפת חצבת. האם יש סיכון ממשי בנסיעה עם תינוקת בת חודש וחצי או שעלינו לבטל את הנסיעה? תודה, ירון

שלום רב אין המלצה לבטל נסיעות במידה ותהיו חשופים לחולה יש לפנות לקבל חיסון לאחר חשיפה בהקדם האפשרי בברכה ד"ר אודי קלינר

24/04/2019 | 21:22 | מאת: ירון

תודה רבה על התשובה המהירה! איך נדע שנחשפנו לחולה? תודה, ירון

אם יהיה פרסום או שאדם שאתם מכירים והייתם איתו במגע יגיד לכם שהיה חולה

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות