חיסון mmrv כיתה א-ילד בן 7

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

09/03/2019 | 21:36 | מאת: מלי

שלום רב בני בן 7 קיבל חיסון mmrv לפני 3 שבועות.חמישה ימים אחרי החיסון היה עם חום 40 שבוע. לאחר שבועיים מהחיסון סובל לעיתים מכאבי ראש.כאבי בטן ועיניים אדומות(לא היהלפני החיסון.לא כל הזמן.כאב ראש קדמי ולא מעיר משינה)האם יכול להיות קשור לחיסון?מעבר לכך מתנהג לגמרי כרגיל.

שלום רב התופעות מהסוג המוזכר יכולות להיות עד שבועיים לאחר החיסון ככל שהם מתמשכות ממליץ לגשת לרופא הילדים לבדוק האם יש להם סיבה אחרת.

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות