גרדסיל 9 החיסון החדש נגד HPV

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

20/01/2019 | 07:28 | מאת: דוד

האם החיסון כבר זמין בארץ? ראיתי בעלון באתר המשרד (שמתוארך למאי 2018) שכתוב שהחיסון מיועד עד גיל 26, בעוד שה-FDA הרחיב באוקטובר את ההתוויה לגילאי 45. האם הרחבת הגילאים צפויה גם אצלנו?

שלום רב החיסון יהיה זמין בקרוב למיטב ידיעתי במסגרת הביטוח המשלים של קופות חולים ושירותי הבריאות לתלמיד החל משנת הלימודים הבאה

03/04/2019 | 16:44 | מאת: שחר

האם יש עדכון לגבי מתי החיסון יהיה זמין במסגרת הביטוח המשלים? רוצה לדעת האם לקנות לבד או ששווה לחכות

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות