טיקים לאחר חיסון mmrv

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

21/11/2018 | 15:02 | מאת: פלןנית

היי לפני חודש בני בן 5 קיבל חיסון mmrv כשמיד לאחריו הופיעו לו תיקים שלא פסקו עד עכשיו. הבנתי מכמה מקורות שזה לפעמים קורה כתוצאה מהחיסון. רציתי לדעת אם זה נכון ומה אפשר לעשות עם זה

שלום רב אני לא מכיר תופעת לוואי זה כמקושרת לחיסון. ממליץ לפנות לבדיקה אצל רופא הילדים שלכם בקהילה בברכה, ד"ר אודי קלינר

30/07/2022 | 22:36 | מאת: איילת

שלום, גם אצלנו בדיוק קרה מה שתיארת. נשמח לשמוע האם זה חלף? או החמיר?

שלום רב ישנן תופעות נוירולוגיות נדירות שיכולות להיות קשורות לחיסון אך התופעה המתוארת פחות קשורה אליו. מציע לגשת לרופא הילדים בקופת החולים לבדיקה. בברכה ד"ר אודי קלינר

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות