יש לי שאלה בקשר לבדיקת נוגדנים

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

12/10/2018 | 09:29 | מאת: עומר

אני שאלתי בקופת חולים שלי עם יש להם בדיקה לגילוי רמת הנוגדנים נגד כלבת והם אמרו שאין להם , אני יכול להיפגש איתך באופן פרטי ( כמובן שאני יכול לשלם כסף) ותיתן לי הפניה לבדיקה כזאת? כי עברתי טיפול מונע נגד כלבת ואני רוצה לראות שהרמת נוגדנים שלי בסדר. עם אני לא יוכל להיפגש איתך אז באיזה מקום חוץ מקופת החולים אני יכול לעשות בדיקה כזאת? תודה מראש.

שלום רב אינו נפגש באופן פרטי עם חולים או בתשלום. אני עובד ציבור. אתה יכול לפנות גם לבית חולים באזור מגורייך בנושא בדיקת נוגדנים בתשלום בברכה, ד"ר אודי קלינר

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות