שאלה לגבי חיסון חצבת

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

30/05/2018 | 09:22 | מאת: דליה

שנה שעברה משרד הבריאות פרסם הנחיות לגבי הנוסעים לאירופה מבחינת החיסון לחצבת. האם ההנחיות השתנו? או לחלופין האם המדינות "המסוכנות" השתנו? (אגב אנו נוסעים להולנד) במידה וילדי מחוסן לפי חיסוני השגרה (מחוסן פעם אחת, טרם הגיע לגיל של החיסון השני), זה מספק?

שלום רב ההנחיות לא השתנו. ההמלצות הינן לכל המדינות (שנה שעברה בשל הביקוש הגדול במיוחד לחיסון תועדפו הנוסעים למדינות בסיכון גבוה במיוחד). חיסון לפי תכנית החיסונים השגרתית בהחלט מספקת בברכה, ד"ר אודי קלינר

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות