שאלות דחופות

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

29/09/2013 | 22:30 | מאת: אני

בן 6 ובן 3 שניהם חוסנו במומת ,כל אחד במנה לפי גילו. לא חיסנתי בחי מוחלש.באו במגע אתמול באמצעות נשיקה עם ילדה שחוסנה לפני 3 שבועות ,ורק היום נודע לי. האם תתרחש הדבקה?מה התסמינים? מה יקרה??

30/09/2013 | 09:09 | מאת: ד"ר גיל הירשהורן

הסיכוי להדבק מרוק של ילדה שחוסנה בחי מוחלש לפני 3 שבועות הוא מאוד מאוד נמוך. גם אם תתרחש הדבקה לא תהיה לה משמעות רפואית מפני שהחי המוחלש לא מסוכן ואם תהיה הדבקה ילדיך יפתחו חיסון. לא ברורה הסיבה למה לא חיסנת את ילדיך ממליץ בחום לחסן

30/09/2013 | 11:43 | מאת: אני

הסיבה כי למה להכניס להם נגיף חי לגוף כאשר הם מחוסנים לפראי??

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות