חיסון חצבת לסטודנטית באיטליה

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

02/06/2017 | 15:08 | מאת: סנדרה

שלום רב, אני סטודנטית באיטליה ולאור התפרצות החצבת במדינה הייתי שמחה לקבל קצת הבהרה בעניין. אני ילידת שנת 87 ולכן איני יודעת/זוכרת אם קיבלתי את החיסון במסגרת החובה של חיסון בגיל 12 חודשים וחיסון נוסף בכיתה א' (ולצערי אין לי גישה כרגע לפנקס החיסונים שלי). הייתי שמחה לדעת מאיזה שנים החיסון הזה נכנס לחוק? ובמידה ויש ספק לכך שקיבלתי, האם אתה ממליץ שאלך להתחסן פה באיטליה עכשיו (אני יודעת שיש זמן המתנה של בערך חודש בין מנה ראשונה למנה שנייה של החיסון)

שלום רב, ילידי 78 והלאה קיבלו שתי מנות חיסון במסגרת חיסוני השגרה. אם ידוע לך שקיבלת את כל חיסוני השגרה הרי סביר מאוד שאת מחוסנת אם יש לך ספק משמעותי, אפשר לקבל עוד מנת חיסון, אין בכך בעיה.

03/06/2017 | 19:40 | מאת: תודה רבה

הרגעת אותי תודה רבה על המענה

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות