טיפות הפוליו מוחלש יש מצב שהתופעות כאלה ארוכות

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

15/03/2017 | 20:36 | מאת: קרן

לפני שלושה שבועות חיסנתי את ילדי בחיסון גיל שנה והם גם קיבלו את הטיפות אחרי שבוע הם התחלו לעשות יציאות ממש רכות שנמשכות עד היום הם זה הגיוני??

שלום רב, לא ציינת אילו טיפות, האם הכוונה לחיסון הפוליו החי מוחלש? אם הכוונה אכן לחיסון הפוליו, יש בספרות הרפואית עדויות לכך שהחיסון יכול לגרום לזה, אך זה חולף. אם זה ימשך עוד, ממליץ לברר עם רופא הילדים שלך האם יש סיבה אחרת לשינוי ביציאות. בברכה ד"ר אודי קלינר

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות