טוב שחיסנת!

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

12/09/2013 | 15:16 | מאת: ד"ר גיל הירשהורן

אין לך מה להצטער את מגינה על בתך חום גבוה ושלשול הם לא תופעות לואי אופייניות של החיסון, נראה שמדובר בזיהום קיץ צריך כמובן להקפיד על שתיה מרובה בכל מקרה זה צריך לעבור תוך זמן קצר בברכת בריאות וחתימה טובה

12/09/2013 | 15:22 | מאת: ד"ר גיל הירשהורן

12/09/2013 | 15:22 | מאת: סיון

לפני החיסון היתה בריאה לגמרי. בלילה ובוקר אחרי החיסון חום גבוה. לא נראה לי משהו אחר. כעת גם התחילו קשיי נשימה רציניים ואני לוקחת לרפואה דחופה. מרגישה מרומה ועצבנית מכל הפרסום של משרד הבריאות

30/09/2013 | 12:01 | מאת: אני

15/09/2013 | 13:38 | מאת: רגע

אז למה אתה אומר שטוב שחיסנה? זה כאילו לא נעשה דבר, המנה לא נספרת. רק שאולי היא סבלה מתופעות לוואי (במוחלש בדרך כלל התופעות קורות יומיים אחרי). ואם אתם יודעים שיש מתקפת שלשולים עכשיו, למה אתם נותנים נגיף שמתרבה במעיים ושיעילותו שואפת לאפס אם יש שלשול קרוב למתן החיסון?

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות