מערכת חיסונית לא תקינה

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

10/09/2013 | 08:31 | מאת: לאיה

שלום דוקטור, נאמר לי לא לחסן בשתי טיפות את בני בן השש כי המערכת החיסונית שלי לא תקינה. אם ילדים בגן מחוסנים והחיסון יעבור אליו האם החיסון יכול לעבור גם מהבן שלי אלי? אם כן מה ההבדל אם הוא מתחסןבעצמו בשתי טיפות או מעביר חיסון שהועבר אליו אלי? תעזור לי בבקשה.

10/09/2013 | 19:59 | מאת: ד"ר גיל הירשהורן

הנגיף המוחלש יכול לעבור גם אליך, אבל הוא אינו מסוכן. עדיף להידבק בחי המוחלש שאינו מסוכן, ולפתח חסינות מאשר חס וחלילה להחשף לנגיף הפראי האלים המסוכן מאוד

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות