שינוי החוק פונדקאות לחד מיניים

דיון מתוך פורום  פונדקאות לקהילה הגאה - תמיכה

29/08/2013 | 11:42 | מאת: דור

היי\ איפה עומד עניין שינוי החוק לחד מיניים, זה המון זמן שבית המשפט קבע שיש לשנות את החוק ולא קורה כלום, יש לכן מושג איפה הדברים עומדים?

ביהמש לא קבע זאת אלא הוקמה וועדה שנתנה המלצותיה לעניין שינויי חקיקה. כרגע עוד אין שינויי חקיקה באופק ועל שרת הבריאות מוטלת העבודה הזאת של אימוץ המלצות הוועדה . לצערי הגלגלים נעים לאט ועדיין הדברים לא קורים. לעניות דעתי צריך לחץ ציבורי בכדי שהתהליך יתחיל לנוע. בהצלחה

28/10/2013 | 11:06 | מאת: ליאור

http://gaydads.org.il/

מנהלי פורום פונדקאות לקהילה הגאה - תמיכה