פתרון לפונדקאות לזוגות חד מיניים

דיון מתוך פורום  פונדקאות לקהילה הגאה - תמיכה

22/11/2013 | 02:03 | מאת: idos

זוגות חד מיניים יקרים, במקום לשלם כ"כ הרבה כסף לפונדקאות בחו"ל, גשו לידידתכם הטובה, הינשאו לה, בצעו הליך פונדקאי בארץ, לאחר הלידה התגרשו, ובצעו ויתור על היות האם אפוטרופוס.

לדעתי דרך טובה עוד יותר הינה להמשיך עם הלחץ הציבורי על משרד הבריאות שכן מדובר על כך שיעל גרמן שרת הבריאות מתכוונת לשנות את החקיקה בארץ בעניין פונדקאות והשמועה הינה כי השינוי יאפשר לזוגות חד מיניים לעשות פונדקאות בישראל. ולכן הדבר הנכון ביותר לעשות הינו להמשיך את המאבק הציבורי ולא להוריד אותו מסדר היום.

מנהלי פורום פונדקאות לקהילה הגאה - תמיכה