מתלבטים

דיון מתוך פורום  פונדקאות לקהילה הגאה - תמיכה

11/09/2013 | 17:11 | מאת: אבירם

היי, אנחנו אני ובן זוגי לא יודעים מה לעשות.. יש כל כך הרבה אלטרנטיבות, ואפשרויות ולא יודעים איזה מסלול יהיה הכי טוב בשבילנו תוכלו להמליץ לנו על המסלול המהיר ביותר והנכון ביותר? אבירם

אינני יודעת מה הכי נכון עבורכם שכן אינני מכירה אתכם. אני רק יכולה לומר לכם היכן ישנם מסלולים לגייז להליך פונדקאות בחו"ל: ארה"ב, מקסיקו ותיאלנד.צריך לבחון זאת מבחינת העלויות והזמן שההליך לוקח בכל מדינה. ובמקביל חשוב לנסות לפתח בקהילה את המחאה והלחץ הציבורי על משרד הבריאות לשינויי חקיקה בקשר לפונדקאות בישראל באון שישווה את זכיותיהם של זוגות חד מיניים לאלה של זוגות שהינם גבר ואישה. בהצלחה.

מנהלי פורום פונדקאות לקהילה הגאה - תמיכה