אזעקה וסיגריות...

דיון מתוך פורום  ייעוץ טלפוני לגמילה מעישון

29/07/2014 | 11:42 | מאת: טל

אתמול היתה אזעקה בלילה ולא הדלקתי סיגריה, מקווה שאמשיך כך!

03/08/2014 | 09:40 | מאת: יובל

טוב מאוד שלא הדלקת לא ניתן לטרור להכניע אותנו לא בביטחון ולא בסיגריה!!!! כל הכבוד!!! ותכל'ס מה זה היה נותן לך ? אני לא מעשן גם כבר חודש וחצי ובמצב כזה בטח כבר הייתי מעשן סיגריות בטירוף ומרגיש גועל מעצמי אחרי זה. עכשיו מה שאני עושה זה לועס מסטיק קינמון וצמוד לסיגריה פלסטיק - לא רעה אגב אני ממליץ. שיהיה בהצלחה לכל עם ישראל והנגמלים.

חייב לשתף שלי מאד עוזרות המדבקות , ברגע שאני מדביק אני יודע שאסור לי לעשן , זה סוג של כיפת ברזל בשבילי... ממליץ לנסות!!

04/08/2014 | 12:20 | מאת: טליה

הי טל, מקווה שלא ימשיכו האזעקות... בינתיים גם אני מנסה לשמור על ההשג- הפסקת העישון.

מנהלי פורום ייעוץ טלפוני לגמילה מעישון