עזרה

דיון מתוך פורום  ייעוץ טלפוני לגמילה מעישון

08/07/2014 | 10:17 | מאת: ריקי

אני כבר 4 חודשים שלא מעשנת, תודות למדריכה המדהימה שלי קתי. אני אוכלת המון, קראתי את כל ההסברים על האכילה,וגרוע מכל, אני מאוד מאוד רוצה לעשן!!!!!!! מה עושים!!!! אני עדיין על צמפיק

08/07/2014 | 13:20 | מאת: עינת

אני ממש מבינה אותך, אני לא מעשנת כבר 3 חודשים וקצת העלתי במשקל, האמת שהחשק לסיגריות ממש הולך ויורד ולהפתעתי יש ימים שאני אפילו לא חושבת על זה.... דרך אגב הבנתי שאפשר ללכת לדיאטנית של מכבי, אז שווה לך ללכת, בכל מקרה תחשבי שאת בדרך הנכונה (זה מה שאני אומרת לעצמי) ושכל הכבוד שהצלחת 4 חודשים ללא סיגריות !

08/07/2014 | 13:48 | מאת: ריקי

08/07/2014 | 13:21 | מאת: עינת

ריקי תסתכלי על התגובה של ימית לגבי -"מה עושים עם האוכל" , היא נותנת שם הסברים וגם קצת טיפים... בהצלחה:)

ריקי יקרה קודם כל כל הכבוד על ההפסקה - 4 חודשים זה הישג ענקי!!! אני מניחה שהיה לא קל. את מדברת על קושי שבו בעצם את חושבת הרבה על סיגריה . זה מאוד טבעי ונורמלי גם לאחר הפסקת העישון להמשיך לחשוב על הסיגריה. הרבה מעשנים לשעבר שהפסיקו מדווחים שהמחשבה על הסיגירה עולה גם אחרי. חשוב לי לומר שההתמכרות לסיגריות כמו שקתי בטח ציינה בפנייך היא התמכרות פיזית ונפשית. מה המחשבות והרגשות שבעצם עולים ? תוכלי לתאר לנו? את מוזמנת לשתף אותנו, נשמח להתייחס. בקשר לדברים שעינת ציינה - אכן מגיע לך 4 מפגשים פרטניים עם דיאטנית, את צריכה רק לקחת הפנייה מרופא המשפחה. שיהיה בהצלחה

מנהלי פורום ייעוץ טלפוני לגמילה מעישון