לאחר 50 שנות עישון כבד ללא סדנאות -הפסקתי חודש וחצ

דיון מתוך פורום  ייעוץ טלפוני לגמילה מעישון

10/03/2014 | 19:27 | מאת: נמר

לאחר 50 שנות עישון בול, ולפני כחודש וחצי לערך מ-6/2/14 החלטתי להפסיק לעשן כמעשנת כבדה, לא זרקתי את הקופסה נהפוך הוא נותנת לה את הכבוד המגיע לה ששירתה אותי בכיף 50 שנה והיא ממשיכה להסתובב איתי בכול מקום קרובה אלי, ואיך עובדת הפסיכולוגיה שלי וכדאי לאמץ זאת, לא לזרוק את הפקת אחרת הכמיהה תהיה נוראית והחיפוש כמעשן כבד גם בדלי סיגריות יספקו את היצר, לראות את הסיגריות להריח אותם ולדעת שבראש ההחלטה עובדת זאת הדרך מקווה להמשיך זאת המשפחה והחברים מאושרים עבורי, בלי לחץ בלי מכוני גמילה בלי שטיפות מוח, - אין דבר העומד בפני הרצון - ההוכחה מדברת בעד עצמה חג פורים שמח!!!!!!

11/03/2014 | 10:42 | מאת: יהודה

וואו אחרי 50 שנה שעישנת, איך עשית את זה? כל הכבוד!!!! כמו שאומרים שאפו!! איך החיים נראים בלי העישון?

מנהלי פורום ייעוץ טלפוני לגמילה מעישון