אחלה לי בלי כבר חודש וחצי ללא עישון

דיון מתוך פורום  ייעוץ טלפוני לגמילה מעישון

11/02/2014 | 14:27 | מאת: מאיר

ואיין טוב יותר בלי אדבר הזה סיגריות אנשים שמענים עוברים לידי ממש כאילו נכנסו לתוך מאפרה ושחו בה ריח נוראי חריף איין כמו הבריאות ייייש ייייש

הי מאיר מצליחים לשמוע אותך דרך המילים הכתובות, איזה כיף!!! שמחים איתך על הפסקת העישון ומאחלים שתהיה גמול לשנים רבות ככל האפשר. שיהיה בהצלחה ותיהנה מכל רגע ורווח!!!

13/02/2014 | 14:48 | מאת: לולי

הי מאיר זה בדיוק איך שאני מרגישה כשמעשנים עוברים לידי עם הסיגריה או אחרי שעישנו. אני לא מעירה או משהו כזה - הבטחתי לעצמי שלא אהיה מאלה הנודניקים שמעירים. רק עכשיו אני מבינה כמה אני הסרחתי. איזה כיף להיםטר מזה... אגב אני לא מעשנת כבר חודשיים וחצי :)

מנהלי פורום ייעוץ טלפוני לגמילה מעישון