תודה רבה לאיש המקסים שי

דיון מתוך פורום  ייעוץ טלפוני לגמילה מעישון

27/01/2014 | 18:05 | מאת: מאיר

היום זה שלוש וחצי שבועות שאני לא מעשן וזה כף לא נורמלי.ואני מאוד מודה לכם שאהיתם לי קרש קפיצה לחזור לחיים טובים יותר ולמי שמחזק אותי שי ממרכז גמילה תודה רבה

הי מאיר שלושה וחצי שבועות שאתה לא מעשן - כל הכבוד!!!! שמחים שהצלחת להיעזר בנו ולקבל את הייעוץ והתמיכה. כיף לשמוע שאתה מצליח ליהנות מזה . מאחלים חזרה נעימה לחיים טובים, בהצלחה!!!

04/02/2014 | 16:08 | מאת: גילי

כיף לך, גם אני לא מעשן כבר חודש אבל אני לא ב היי מזה. אני מחכה למילואים בעוד חודש לראות איך אני הולך לעבור את זה... ת'אמת לא אופטימי. אני לא זוכר מילואים בלי הסבבה של הסיגריה והקפה השחור. מקווה שנעבור את זה

10/02/2014 | 12:48 | מאת: נימרוד

הי גילי, נראה לי שזה כמעט כמו לצאת עם חברים לפאב, בחודש וחצי הראשונים שלי פשוט לא הגעתי למפגשי החברים (נפקדות אשכרה כמו בצבא) ואחרי כן החלטתי שאני ממשיך לצאת עם החברים אבל נמנע מלעשן, בתכלס זה לא היה פשוט אבל הצלחתי להתגבר... תחליט שאתה לא חוזר לעשן גם עם החברה מהמילואים ואולי אפילו כדאי שתעדכן אותם שהפסקת. שיהיה בהצלחה ותעדכן איך היה...

מנהלי פורום ייעוץ טלפוני לגמילה מעישון