וכרגיל נכשלתי...

דיון מתוך פורום  ייעוץ טלפוני לגמילה מעישון

25/12/2013 | 09:26 | מאת: גאלה

כישלון נוסף לאוסף

גאלה יקרה, לשיתוף שלך בפורום יש משמעות רבה המעידה על כך שאת לא מוותרת, וטוב שכך ! אין ספק שמדובר בתהליך לא פשוט המכיל בחובו הן עליות והן ירידות, והחכמה היא לחזור לתלם במהרה! חישבי על שלושת השבועות שלך ללא סיגריות ושאת למעשה כבר על דרך המלך, וגם עם עישנת סיגריה אפשרי לא להפוך את המעידה החד פעמית לנפילה. כישלון זה רק כאשר מפסיקים לנסות, ואת ממשיכה לנסות ! מזמינות אותך להתקשר ליועצת שלך לשם מתן תמיכה וסיוע נוסף. בהצלחה!

27/12/2013 | 09:02 | מאת: גאלה

אחרי יומיים של נפילה חזרתי למדבקות ולא מעשנת אז אולי לא לגמרי כישלון

מנהלי פורום ייעוץ טלפוני לגמילה מעישון