סיגריה ולחץ

דיון מתוך פורום  ייעוץ טלפוני לגמילה מעישון

17/10/2013 | 07:52 | מאת: שרון

יש לי שאלה. הרבה פעמים כשאני בלחץ הסיגריה מרגיעה אותי, במיוחד באירועים חברתיים שאני לא מוצאת בהם את עצמי. אני ממש חוששת מהאירוע החברתי הראשון שאני הולכת אליו עוד שבוע. מה לעשות<?

שלום שרון המחשבה על הפעם הראשונה בסיטואציה כזו ללא סיגריה יוצרת חששות מובנים לגמרי. את מדגישה שהיא עוזרת לך במיוחד במצבים שאת לא מוצאת את עצמך - ז"א שאת ממש מזהה את התפקיד של הסיגריה - מרגיעה ונותנת הרגשה של ביטחון. נסי להבין איך הסיגריה עוזרת להרגיע אותך האם זה קשור לפעולת השאיפה ונשיפה? להחזקת הסיגריה? לעשן? נסי גם לחשוב על דברים נוספים שמרגיעים אותך כמו נשימות או ברגע לחץ להתקשר לחבר טוב, אפשרות להחזיק משהו אחר ביד כמו סיגריה פלסטיק או משקה עם קש. תנסי וספרי לנו האם איזשהיא הצעה מהנ"ל היתה נכונה לך נשמח לשמוע וללמוד גם מניסיונך מאחלים אירוע מוצלח ומשמח.

מנהלי פורום ייעוץ טלפוני לגמילה מעישון