קושי

דיון מתוך פורום  ייעוץ טלפוני לגמילה מעישון

09/10/2013 | 07:47 | מאת: גילי

הי לכולם, אני הפסקתילעשןלפני כחודש,מאד גאה בעצמי ואפילו כבר מרגישה שיפור בנשימה ובחוש הריח, הילדים ובעלי מרוצים אבל בימים האחרונים אני חווה שוב קושי, אפילו חלמתי בלילה שחזרתי לעשן... מה עושים ? יש למישהו רעיון ? האם אי פעם יעבור לו הצורך בסיגריה ?

הי גילי שמחים לשמוע שאת מחזיקה מעמד ומצליחה להרגיש כבר את השיפורים נשמע שהפסקת עישון גורמת להרבה דברים טובים בחייך מבחינה פיזית אישית ומשפחתית. את מספרת על קושי אך לא פירטת מה בדיוק, איך הוא מתבטא? נשמח לייעץ לך בהתאם לאחר שתפרטי. חלומות על עישון אכן יכולים לקרות וזה טבעי לחלוטין. ההתמכרות לסיגריות בנוסף להיותה התמכרות פיזית היא גם מאוד רגשית ונפשית. אני חושבת שהרבה פעמים החלק הרגשי בא לידי ביטוי בחלומות. אני מבינה ממך שאת מרגישה צורך בסיגריה- אל תיבהלי זה בסדר וזה טבעי. אני מניחה שעישנת יותר משנה- שנתיים וזה היה חלק בלתי נפרד מחייך ומההתנהלות היומיומית. תדירויות ועוצמות המחשבות והצורך ירדו אך אציין שלא יעלמו לגמרי ולתמיד. עלולה להופיע מחשבה או צורך גם במצב הכי לא צפוי. הדבר הראשון שחשוב להבין זה שזה בסדר ושזה יחלוף. תשתמשי בדברים שעזרו כשהפסקת לעשן כמו הליכה, מים, נשימות וכד'. שיהיה בהצלחה

מנהלי פורום ייעוץ טלפוני לגמילה מעישון