עמידה בפני פיתוי

דיון מתוך פורום  ייעוץ טלפוני לגמילה מעישון

02/10/2013 | 10:31 | מאת: מריאנה

לא מעשנת 3 שנים, לאחר שני הריונו רצופים. עובדת עם משענים.איך אני יכולה לעמוד בפני המראה של אנשים אחרים שנהנים מהעישון עצמו בעיקר אחרי הארוחה כשאני כבר יודעת מה טעם היסגריה והכיף לעשן אחרי הארוחה?

02/10/2013 | 10:38 | מאת: יעל

מבינה את הקושי,ומציעה לנסות לשחזר את הסיבות בגללן הפסקת לעשן ואיזה רווח יש לך מזה שהפסקת.

02/10/2013 | 10:53 | מאת: גלית

יעל אני ממש מסכימה איתך, כדאי לחשוב על כל הרווחים שהשגנו בזה שהפסקנו לעשן ולא על מה שאנו מפסידים. דווקא כשאני רואה אנשים מעשנים אני חושבת על זה שאני לא מאמינה שאני בעצמי הייתי פעם בסרט הזה....

מנהלי פורום ייעוץ טלפוני לגמילה מעישון