ירידה מכדורים פסיכיאטריים

דיון מתוך פורום  התמכרויות - אבחון וטיפול

17/10/2013 | 18:12 | מאת: יהודי

שלום וברכה אני מאובחן כמאני דפרסיבי כבר כ10 שנים. ונטלתי המון תרופות שונות ומשונות במהלכן. אני מעוניין להתנקות מהתרופות ולהתחיל הכל מחדש, כולל בדיקת שיטות טיפול אלטרנטיביות. כיצד אני עושה זאת בפועל? איפה אני יכול להתנקות מהתרופות ולהתחיל מחדש? בתודה

שלום, כדי לרדת מטיפולים תרופתיים צריך לקבוע פגישה אצל רופא מומחה בהתמכרויות ולבנות תוכנית אישית להפסקה. בנוסף צריך לבנות תוכנית אלטרנטיבית לטיפול בדיכאון עבורך

16/12/2013 | 00:43 | מאת: יהודי

תודה פרופסור דנון. האם יש לך שם קונקרטי של מישהו שאני יכול ללכת אליו? וטלפון? שוב תודה רבה

מנהלי פורום התמכרויות - אבחון וטיפול