גוש-עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  גילוי מוקדם של סרטן השד - אבחון וטיפול

11/02/2014 | 12:44 | מאת: רוי

אני כבת 37 לפני מס' ימים גיליתי גוש גדול מאוד וקשה. אני מרגישה בשד השמאלי סלע ענקי וקשה על חצי שד- כמו כדור פינג פונג קשה מאוד. האם ללכת היום לרופא משפחה שלי? האם גוש גדול וקשה כל כך מצביע על משהו(הגודל קובע)? קבעתי תור לכירורג רק בעוד שבוע. אני ממש לא רגועה קיבלתי בחילות נוראיות מהלחץ. אשמח לתשובה

שלום רוי, גוש כ"כ גדול לפי תיאורך שמופיע באופן פתאומי, בד"כ ציסטה כמובן כל ממצא נמוש בגילך צריך לבדוק גם בדיקה קלינית ע"' כירורג וגם ע"' בדיקת אולטרה סאונד רפואה שלמה

מנהלי פורום גילוי מוקדם של סרטן השד - אבחון וטיפול