התייעצות

דיון מתוך פורום  גילוי מוקדם של סרטן השד - אבחון וטיפול

13/12/2013 | 22:43 | מאת: קרן

שלום רב, בת 35. יש לי שד עם מבנה שנוטה לציסטות לכן אני נבדקת כל חצי שנה (הבנתי שזה לא מעלה סיכון אבל אני לא מבצעת לעצמי בדיקה ידנית לכן דואגת להיבדק כל חצי שנה). ב3/13 בדיקה ידנית אצל כירורג שד מומחה - תקינה. 7/13 אולטראסונד - תקין - אין כל ממצא. היום 12/13 הרגשתי גוש או גושים בשד שמאל. אציין כי אני מניקה. כמובן שאקבע עוד השבוע תור לבדיקת אולטראסונד ואצל כירורג שד. אני קצת מוטרדת ורציתי לברר אם העובדה שביצעתי שתי בדיקות בשנה האחרונה שהיו תקינות יכולה לעזור לי להיות רגועה שגם אם זה חס וחלילה גוש ממאיר, אז עדיין סביר שהוא קטן כי הוא לא נצפה בבדיקות האחרונות. אשמח לחוות דעתכם. תודה רבה.

שלום קרן אני רוצה להרגיע אותך שרוב הגושים בגילך בשד הם שפירים : כגון ציסטות , גוש שקשור להנקה. אבל כמובן את צריכה להיבדק ע"' כירורג כולל בדיקת US לממצא הנמוש. רפואה שלמה

מנהלי פורום גילוי מוקדם של סרטן השד - אבחון וטיפול