ביופסיה

דיון מתוך פורום  גילוי מוקדם של סרטן השד - אבחון וטיפול

08/12/2013 | 22:49 | מאת: דנה

אשיה בת 70 עברה צצוגרפיה מואולטסאונד והופנתה לביופסיה עם אולטאסאונד בשל רקמת שד צפה עם רקמות לא סימטריה. בבדיקה ידנית יש גוש. מה הסיכויים שהגוש שפיר ?

שלום דנה , לפי תיאור שלך לא ניתן להגיד מה סיכויים של הגוש להיות שפיר או ממאיר. הסבירות לממאירות נקבעת לפי מראה הרדיולוגי (סונוגרפי או ממוגרפי ) של הממצא ועל כן תשובה ניתנת בקטגוריית BIRADS 3, 4,5 וכו בהתאם לסבירות לממאירות. אם תעבירי אליי את הפרטים הללו, אוכל לתת לך תשובה מה הסבירות הסטטיסטית של גוש הנייל להיות ממאיר או שפיר. רפואה שלמה

מנהלי פורום גילוי מוקדם של סרטן השד - אבחון וטיפול