מניעה וגילוי מוקדם.

דיון מתוך פורום  גילוי מוקדם של סרטן השד - אבחון וטיפול

18/11/2013 | 10:21 | מאת: שרה

שלום רב. אני בת 30. בריאה ללא הסטוריה משפחתית כלשהי. מטופלת כבר 5 שנים בהורמונים במסגרת IVF בשל בעית זרע. יש לי בשד הימני גוש עגול, נייד, בקוטר 3 ס"מ בשעה 6.(ממצא ב US/לא מפריע לי) הייתי אצל כירורג שבדק ואמר שזה נראה לו שומני... 1. האם גוש כזה יכול להפוך פתאום לסרטני? 2. מה כדאי לעשות (מעקב? כל כמה זמן?) כדי להיות עם "יד על הדופק" תודה רבה.

שלום שרה , חסר לי מידע לגבי תיאור המדויק של הגוש הנ"ל באולטרה סאונד , כולל BIRADS שמופיע בשורה תחתונה של בדיקת אולטרה סאונד. אשמח אם תחזרי אליי עם הפרטים

מנהלי פורום גילוי מוקדם של סרטן השד - אבחון וטיפול