גוש קטן מאחורי הפטמה

דיון מתוך פורום  גילוי מוקדם של סרטן השד - אבחון וטיפול

16/11/2013 | 18:50 | מאת: רוז

שלום רב אני בת 38 אינני נשואה , לפני שבוע תוך כדי בדיקה עצמית לשד נגעתי בגוש בשד השמאלי מאחורי הפטמה בגודל כדור מאוד קטן עגול ללא כאבים בכלל וזז בקלות .. פניתי לרופא המשפחה ואמר לי כי יתכן שמדובר בבלוטות החלב אולם מומלץ בכל אופן לעבור בדיקה אחרי סיום המחזור (בימים הקרובים אני מצפה לקבל מחזור )גם כן לפני חודשיים יצא לי מהפטמה הימינית גוש לבן מאוד מאוד קטן ללא הפרשות וכמעט ללא כאבים משמעותיים וזה לא נעלם , רציתי לציין כי לפני שנה עברתי בדיקת הורמונים והתוצאה הייתה שאחד ההורמונים בעת המחזור נשאר נמוך לכן לא יורד כמות דם גדולה בעת המחזור . אני מאוד דואגת לגבי הגוש ורציתי בבקשה להתייעץ איתך ולשמוע את תגובתך בהקדם.

שלום רוז, אני ממליצה לך להיבדק ע"' כירורג ולעשות US שד רפואה שלמה

25/11/2013 | 20:46 | מאת: רוז

שלום ד"ר עברתי בדיקת אולטרה סאונד והתוצאה הייתה תקינה אולם עדיין מרגישים את הגוש במימוש האם האולטרה סאונד אמור להרגיע אותי ? מה לעשות הלאה ?

מנהלי פורום גילוי מוקדם של סרטן השד - אבחון וטיפול