ממוגרפיה, ופירסינג

דיון מתוך פורום  גילוי מוקדם של סרטן השד - אבחון וטיפול

19/06/2013 | 14:04 | מאת: גלי

לכל צוות הפורום שלום אני בת 26, סיפרו לי שפירסינג בפיטמה יכול לגרום לגירוי מסויים שעלול להתפתח למוטציה שבסופו של דבר יכולה לגרום לסרטן השד. כמובן, לא ידעתי את זה לפני שעשיתי את הפירסינג. הבנתי שכדאי לעשות פעם בחצי שנה ממוגרפיה יש לכם מושג אם אני אצטרך להוריד את העגיל בבדיקה עצמה? כל טוב, שבוע טוב,

גלי שלום, לפירסינג בשד אין קשר לסרטן השד את לא אמורה לעבור בגילך את הממוגרפיה (הבדיקה אינה יעילה בגיל הצעיר), אם כירורג בודק אותך ומתרשם שיש צורך בבדיקות הדמיה , הוא מפנה אותך לאולטרה סאונד

מנהלי פורום גילוי מוקדם של סרטן השד - אבחון וטיפול