בבקשה עצה דחופה

דיון מתוך פורום  גילוי מוקדם של סרטן השד - אבחון וטיפול

22/04/2014 | 12:10 | מאת: הודיה

בביופסיה בשד ימין לגוש 4.5 ס"מ מ-09 נמצא LCIS במעבדה באסותא. לאחר רוויזיה לסליידים במעבדה בתל השומר נמצא כי אין LCIS ברוך השם. אלא נמצא cores of breast tissue with fibroadenomatoid changes and pseudoangiomatous stromal hyperplasia מה זה אומר? האם הגוש שפיר? האם אני חייבת להוציא אותו בניתוח? אני אחרי ולפני טיפולי פריון ואמורה לקחת אסטרוגן והורמונים, האם אני יכולה לדחות הניתוח בשנה? תודה.

24/04/2014 | 13:10 | מאת: הודיה

הבהרה- הביופסיה הייתה ב2013, הגוש נמצא מ 2009, כיום הוא 4.7 ס"מ. אני לא רוצה לבצע ניתוח בשלב זה . אם אני אדחה את הניתוח בשנה ואקח הורמונים ובע"ה יהיה הריון, האם אני מסכנת את עצמי או לא ? לאור זה שבריוויזיה לא נמצא LCIS. האם ביופסיה חוזרת נחוצה? תודה.

28/04/2014 | 19:04 | מאת: הודיה

למה לא עונים לי?

מנהלי פורום גילוי מוקדם של סרטן השד - אבחון וטיפול