בדיקות דם

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

05/05/2013 | 17:30 | מאת: ניר

לפני שבוע עשיתי בדיקות דם התוצאות היו.hba1c 6.3 כולסטרול 224 טיגלצריד 258 hdl כולסטרול 38 . ldl כולסטרול 135. Non-כולסטרול 186.מה אומרות התוצאות האלו,מה צריך לעשות,אם אפשר קצת בהרחבה,והאם צריך כדורים,ומה ממליצים אם מינימום תופעות לוואי? תודה רבה 4

05/05/2013 | 18:51 | מאת: פרופ' משה קרפ

שלום ניר רמות שומני הדם לא משביעי רצון:כולסטרול כללי,טריגליצרידים,LDL גבוהים מהתקיןHDL שזה הכולסטרול הטוב נמוך יש לתקן מצב זה על ידי תזונה נכונה,פעילות גופנית וזאת להוריד משקל עם יש עודף משקל כמובן עם יש סןכרת יש לטפל בה ,וגם ביתר לחץ דם עם קיים יש להתחיל טיפול עם אחד מהסטטינים,כמו סימווסטטין או ליפיטור התייעץ עם אופא אנדוקרינולוגג/סוכרת נשמח לעזור בברכה

מנהל פורום טיפול בסוכרת