רמת אינסולין

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

04/05/2013 | 17:55 | מאת: עמי

שלום, אני מטופל באינסולין לוומיר,24 יח.כמו כן מטופל בנבורפיד 6 יח 3 פעמים ביום.רמת הסוכר 160-180ויותר. בבוקר.לאחר נטילת נבורפיד ישנה ירידה.האם יש דרך לשמור על איזון,האם מומלץ לנסות לנטוס. תןדה, עמע

04/05/2013 | 18:21 | מאת: פרופ' משה קרפ

שלום עמי הטיפול של לוומיר משולב נובורפיד בסדר אך האיזון לא! יש לשנות את מינוני האינסולין כך שתגיע לערכי היעד שהם:צום 100-120 2 שעות אחרי ארוחה ל 140 זה נעשה על ידי ספירת פחמימות ותאום מינוני האינסולין בהתאם הדבר צריך להתבצע בהדרגה בעזרת רופא סוכרת או רופא המשפחה עד שתצליח לווסת את במינונים בעצמך מנה לרופא.נשמח לעזור בברכה ושבת שלום

מנהל פורום טיפול בסוכרת