השמנה מאינסולין

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

03/05/2013 | 10:08 | מאת: זורח שדה

אני מזריק בכל ערב בין 38-40יח לו והמיר והדבר גורם לי להגברת התיאבון באופו רציני מה ניתן לעשות והאם קיימת תרופה אשר מדדכאת תיאבון

03/05/2013 | 17:05 | מאת: פרופ' משה קרפ

שלום לך שדה אמנם אינסולין מעלה משקל אם כי המנון אתה מקבל לא גבוה הורדת משקל נעשית בעזרת דיאטה נכונה ופעילות גופנית במדה ויש עודף משקל מוסיפים טיפול בתרופות חדשות מקבוצת האינקרטינים כמו ויקטוזה-תרופה זאת מדכאת תאבון ומורידה משקל וניתנת בזריקה אחת ליום התייעץ עם הרופא שלך ,רופא סוכרת נשמח לעזור תודה ושבת שלום

מנהל פורום טיפול בסוכרת