סוכרת הריונית

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

02/05/2013 | 08:23 | מאת: ליהי

אני בת 33, מאובחנת עם שחלות פוליציסטיות ובעבר גם תנגודת לאינסולין. בשנים האחרונות לוקחת גלוקומין (2 כדורים ביום) ומאז כל הבדיקות שלי תקינות (ירדתי גם די הרבה במשקל ואני משתדלת לאכול בריא ועושה הרבה ספורט, אבל לא נמנעת ממתוקים). עכשיו אני בהריון בעקבות טיפולי פוריות (שבוע 6). שאלתי: האם יש אמצעים שאני יכולה לנקוט כבר עכשיו כדי למנוע סוכרת הריון? האם אני צריכה לעשות בדיקות מיוחדות לשם מעקב?

שלום, כן, את נמצאת בסיכון גבוה לסוכרת הריונית, ולכן הייתי ממליצה להימנע מסוכרים ודברי מתיקה בזמן ההריון. הייתי ממליצה על מעקב מוקדם יותר אחר רמות הסוכר לעומת ההמלצות הרגילות לנשים בהריון. בהצלחה

מנהל פורום טיפול בסוכרת