השפעת תרופות סכרת לאורך זמן

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

26/06/2016 | 19:55 | מאת: ליבה

אני לוקחת גלוקומין במשך 20 שנה, לוקחת פעמיים ביום, רמות סוכר בחצי שנה אחרונה עלו בבוקר ל-130 ומעלה. A1C- 6.4,יש לי כאבי בטן חזקים מאוד בבטן עליונה וצד ימין האם זה יכול להיות משהו בלבלב וכליה? תוצאות אולטרסאונד תקינות. האם תרופה זו משפיעה לאורך זמן על הכליות? האם יש השפעה של הסכרת גם על ציסטות בשחלות וכבד וכדומה? דלקות בשתן? האם כדאי להחליף את הכדור? משתמשת גם במיקרופירין.

לא נשמע כמו משהו בלבלב או בכליה, לבלב לא בצד ימין, וכאבים בכליה בדרך כלל יורגשו באזור הגב. התרופה משפיעה לטובה על הכליות. אין השפעת סוכרת על ציסטות בשחלות וכבד וכדומה, או על דלקות בשתן. ולא ממליצה להחליף את התרופה, זוהי התרופה המומלצת ביותר.

מנהל פורום טיפול בסוכרת