טרום סוכרת

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

07/09/2015 | 18:14 | מאת: חגית

שלום רב אני בת 55 שוקלת 56 ק"ג גובה 172 נוטלת תרופה אולנזפין מידי ערב בבדיקות מעבדה לפני 3 חודשים סוכר בצום 122 A1C 5.6 בבדיקות מעבדה מאתמול סוכר בצום 119 A1C 5.6 האם זה מעיד על טרום סוכרת והאם עלי להתחיל בטיפול תרופתי ואיזה? לציין שאני עושה פעילות גופנית מידי יום שומרת על דיאטה ונמנעת מסוכרים. בתודה מראש

שלום לפי הנתונים נראה שיש לך טרום סוכרת ואולנזפין מאיץ תהליך זה. דיאטה וכושר חשובים למניעת התהוות סוכרת, דבר שאת כבר עושה. יש להתייעץ עם רופא לגבי לקיחת מטמורפין שעוזר לטרום סוכרת ומניעת ההתקדמות לסוכרת.

מנהל פורום טיפול בסוכרת