שאלה חשובה לגבי קולה דיאט

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

03/02/2015 | 19:31 | מאת: לירון

שלום האם הקולה pepsi max מעלה סוכר הכוונה לסכרת סוג 1 סוכרת נעורים אם אשתה לפני או אחרי האוכל זה יקפיץ סוכר ועוד שאלה החתימה של האגודה לסוכרת נעורים לא חתומה על הקולה pepsi max וכתוב במרכיבים שיש 0 פחמימות הכוונה זה לא מעלה סוכר ולמה החתימה של האגודה לסוכרת נעורים לא חתומה והאם הקולה pepsi max בריאה יותר מקולה זירו או קולה אם הפקק האפור ????

04/02/2015 | 15:55 | מאת: ענת טימין

לירון שלום, פפסי מקס או כל משקה אחר שכתוב עליו 0 גרם פחמימות לא אמור להשפיע לך על רמות הסוכר באופן ישיר. יש הרבה מוצרים שאין להם את תו האגודה לסוכרת (שיקולים שונים של החברה שמשווקת את המוצר), ואין זה אומר שהם לא מותאמים לסוכרתיים. יש להסתכל, כפי שעשית, על הרכיבים התזונתיים. מבחינתי פפסי מקס\דיאט קולה\זירו הם זהים, אף אחד מהם הוא לא משקה בריא. אבל ניתן לשתות מהם במידה. בברכה, ענת.

05/02/2015 | 13:54 | מאת: לירון

מנהל פורום טיפול בסוכרת