סוכרת סוג 2

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

02/05/2013 | 11:18 | מאת: zipi

הסוכרת לא תמיד מאוזנת, משתדלת לשמור. יש לי רעידות לא נעימות שמלוות אותי במשך היום וכל יום, שאלתי ה אם זה כתוצאה מהסוכרת? חליתי בעקבות סרטן השחלה,ונפגעתי במערכת העצבים העקפית, הידים נפגעו בגדול אין לי תחושה בידיים וברגלים. פגיעה של yo אשמח לקבל תשובה

שלום, הרעידות שאת חווה לא נראה שהן כתוצאה מסוכרת סוכרת יכולה לגרום לסיבוכים במערכת העצבים, זה בד"כ אחרי הרבה שנים של סוכרת לא מאוזנת והתסימנים אינם דומים לתיאור שלך. אבל הייתי ממליצה לבדוק את רמת הסוכר ברגע הרעידות, בכדי לברר האם זה כתוצאה מנפילת רמת סוכר בדם. בהצלחה

מנהל פורום טיפול בסוכרת