אתר הזה מהיר מידי חחח

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

02/05/2013 | 10:58 | מאת: דליה

מה הסיבה לכל שבבדיקת סוכר אקראית , במיון ללא צום מתקבלת תוצאה טוב של 92, ואילו שבוע לאחר מכן בבדיקת תקינית לאחר 12 שעות צום מתקבלת תוצאה גבוהה של 116 חייבת לציין לשאחר בדיקה שערכתי ,בכל פעם שהבדיקה אקראית מראה תוצאה טובה, ואילו בצום התוצאה גבוהה פשוט לא יודעת מה הנכון חשוב לי לציין שאני סובלת מפיברומיאלגיה וכן מתת פעילות של בלוטת התריס, של מתאזנת מאז החלפת הפורומולה, מקבלת יוטירקס מודה מראש

שלום, אם רמות הסוכר בצום שלך גבוהות והרמות סוכר האקראיות שלך טובות, נראה שאת יכולה להפריש מספיק אינסולין לחסות את האוכל במשך היום, אבל הכבד שלך מפריש יותר מידי גלוקוז בלילה. חשוב תעקבי אחרי זה, ולעשות שינוי באורח חיים: ספורט ותזונה. בהצלחה

02/05/2013 | 15:30 | מאת: דליה

תודה על התגובה המהירה אם הכוונה לשינוי בתזונה, הרי שהתונה שלי מאד מאוזת, הרבה ירקות מכל סוג ובכל הצורות , מעט מאוד פחממות, לא אוכל מטוגן, מתובל וכו, כמעט ללא בשר אדום, מכט עוף, אוכלת ארוחות קטנות, לעתים קרובות. לא אוכלת בלילה החל מהשעה 20.00 (בדרך כלל

מנהל פורום טיפול בסוכרת