סכרת וסיבוכיה

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

17/02/2014 | 11:23 | מאת: יפה

שלום, בעלי בן 45 חולה סכרת מזה 10 שנים, מטופל בכדורים ואינסולין, לרוב לא מאוזן והסוכר ממריא למרות התרופות, מזה כשלוש שנים סובל מכיווצי שרירים בידיים וברגליים תחושות נימול והירדמות בגפיים דבר שמאוד מגביל אותו, בבדיקת emg לא נתגלה דבר ותשובתם הייתה שזה בגלל הגב (יש לו 3 פריצות דיסק בגב תחתון), איך אני אדע אם אכן הבעיות האלו הן מהגב או מהסכרת? כמוכן הוא מטופל תרופתית בכדורים ללחץ דם וללב, תודה.

24/02/2014 | 11:27 | מאת: פרופ' משה קרפ

מגןבר על נאורופתיה סוכרתית סיבוך של סוכרת ניתנת לטיפןל אך לא לריפוי.יש לבצע EMG ן אקודןפלר של כלי הדם הטיפול המומלץ LYRICA בכדורים בברכה פרופ.קרפ

מנהל פורום טיפול בסוכרת