כאבים ברגליים

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

06/01/2014 | 12:57 | מאת: ענת

יש לי סוכרת שמאוזנת עם כדורים ולאחרונה התחילו לי כאבים בכפות הרגליים קראתי שרופאים ממליצים לטבול את הרגליים באמבט מים קרים רציתי לדעת מה הסיבה והאם לא יותר טוב מים חמים מה ההבדל ? ורציתי לשאול גם האם מכשיר הטנס הזה- http://www.health-online.co.il/ /Product/17164/ יכול לעזור לכאבים במקרה של נטורופתיה סוכרתית? תודה מראש

07/01/2014 | 09:36 | מאת: פרופ' משה קרפ

כאבים והרגשת שריפה בכפות רגליים הן תופעות ידועות בסוכרת המכונות נאורופתיה הטיפול הטוב ביותר הוא בתכשיר ליריקה במינון של 75 גר ליום וכמובן שמירה על נקיון הרגליים והתפרנים תודה ענת על השאלה בברכה

22/05/2014 | 23:07 | מאת: חגית אלה

ערבטוב לא הבנתי את התשובה לגבי שריפה בכפות רגלים מה זה מכשיר ליריקה? ומה זה התפרנים? אני כבר כמה שנים חולת סכרת ועדין לאהשלמתי ולא הפנמתי

מנהל פורום טיפול בסוכרת