רופאים יקרים האם עינכם תאחו מראות טבעונות זה חיים

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

15/11/2013 | 00:44 | מאת: פיני

כל המחקרים מראים שתזונה טבעונית מרפא מחלות סכרת לב סרטן למה אתם השומרים על בריאות האדם לא קמים וזועקים המלך הוא ערום כיצד יכול להיות שמעבר לתזונה טבעונית מצניחה כולסטרול סוכר מחלות עור דף זה לא יכול להכיל את כל הצרות שתזונה טבעונית מגנה על גוף האדם למה למה אתם הרופאים לא זועקים?

15/11/2013 | 17:50 | מאת: פרופ' משה קרפ

שלום רב שאלה חשובה אך לא ניתן לענות כאן בפורום זה לגבי סוכרת כל מאכל שמכיל כמות מוגבלת של פחמימות בכל צורה שהיא עד ל 180 גר ליממה טובה לסוכרת על השאלות הנוספות תצתרך לפנות למקורות אחרים כמו האינטרנט או דיאטנית מוסמכת

17/11/2013 | 23:22 | מאת: אשר

כיצד יתכן שלאכול פחמימות עד ל 180 גרם ביום זה טוב לסוכרת? לכאורה דווקה תזונה ללא פחמימות ( עד כמה שאפשר ) היא זו שאמורה להוריד סוכר. תודה

מנהל פורום טיפול בסוכרת