סוכרת נעורים בהריון

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

12/11/2013 | 18:51 | מאת: דויטש

שלום רב! אני עם ססוכרת נעורים כבר 16 שנה.כרגע בשלב מאוד ראשוני כנראה של הריון.ביומיים האחרונים הסוכר שלי אחרי האוכל עולה גבוה מאוד ולא רוצה לרדת.אני מעלה את הבזאלי,נותנת בולוסים גבוהים ונראה כאילו לגוף יש התנגדות רצינית לסוכר.האם זו תופעה ידועה? יש לציין שאני מאוזנת מאוד כבר חצי שנה ויודעת לאזן את עצמי וכמובן מכירה את גופי. אשמח מאוד לדעת אם זה קשור להריון ואם יש לכם איזהי עצה להתנגדות הזו כי האיזון מאוד חשוב לי.. תודה רבה!

14/11/2013 | 11:32 | מאת: פרופ' משה קרפ

שלום רב הבעיה רצינית יש כנראה תנגודת קשה לאינסולין מאחר ואת בהרייון עליל לפנות בדחיפות לטיפול משולב של רופא סוכרת וגניקולוג מוסמך יש לעשות רוויזיה של הטיפול במשאבה נשמח לעזור בברכה

מנהל פורום טיפול בסוכרת