סוכרתית מסוג 1 עם בעיות פוריות

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

02/05/2013 | 10:32 | מאת: דנה

שלום, אני בת 41 נשואה מזה 4 שנים ולא מצליחה להכנס להריון. אני גם לא יכולה להתחיל טיפולי פוריות כי אינני מאוזנת. קיבלתי לפני מס' חודשים את המשאבה בשילוב ייעוץ דיאטנית וזה עוזר אבל עדיין לא מספיק טוב ולא מספיק מהר. אני אוטוטו מפספסת את גיל הפוריות ואת הסיכוי שאי פעם יהיה לי ילד! אני מאוד זקוקה להמלצה למי לפנות ומה לעשות? האם יש רופאי סכרת / פוריות שיכולים לעזור לי? אשמח מאוד לתשובה

02/05/2013 | 10:40 | מאת: פרופ' משה קרפ

סוכרת לא מאוזנת יכולה לגרום להפרעות אך לא בהכרח במקרה שלך יש בעית גיל כמובן יש צורך באיזון קפדני של הסוכרת בעזרת רופא סוכרת מומחה אם יש לך כזה,בסדר.אם לא התקשרי למרכזנו

מנהל פורום טיפול בסוכרת