ערכי סוכר גבוה בבוקר

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

09/11/2013 | 10:18 | מאת: גדעון

שלום . עם סכרת 2 כ - 3 שנים A1C 6.8 .ירדתי מאז כ 13 קילו . עושה פעילות ארובית 4 פעמים בשבוע ונוטל כדר לוקומין אחד ביום אחרי ארוחת ערב . בבדיקת בוקר ערך בין 140 ל 160 קבוע . למרות שאני לפעמיים אוכל פרוסה לפני שינה . איך אני יכול להוריד לרמה של עד 110 , אודה לעזרתכם .

11/11/2013 | 18:12 | מאת: פרופ' משה קרפ

שלום גדעון רמות סוכר שציינת למרות HA1 תקין מצביעות על סוכרת לא מאוזנת יש לפנות למומחה לסוכרת על מנת לבדוק את המצב לעומק.קרוב לודאי שהגלוקומין לא מספיק בברכה

מנהל פורום טיפול בסוכרת