תחליפי סוכר

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

02/11/2013 | 18:30 | מאת: אהובה

שלום, באיזה ממתיק עדיף להשתמש בבישול כתחליף לסוכר- סטיביה? סוכרלוז? איך ניתן להמיר מבחינת הכמות? כנ"ל לגבי ממתיק בשתייה - מה הכי בריא מבין הממתיקים? האם ממתיק על בסיס צימחי? מדובר במצב של רמת סוכר בין 100 ל-120 מה שחשוד כטרום סוכרת. תודה

לקריאה נוספת והעמקה
11/11/2013 | 18:15 | מאת: פרופ' משה קרפ

שלום אהובה המצב שלך דורש גם טיפול תרופתי זב הנוהל היום בטרום סוכרת לגביתוספי מזון אבקש שתפני לתזונאית מומחית בסוכרת או למכוננו.נשמח לעזור, בברכה

מנהל פורום טיפול בסוכרת