JANUET50/1000 וסוכר 140

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

29/08/2013 | 00:59 | מאת: אלי

בהתחלה JANUET פעל טוב אך עם הזמן הסוכר עלה ל140 בצום HBA1C 7 ומשקל 100 על 1מ80 . האם אפשר להוסיף VICTOSA או עדיף להוסיף תרופה אחרת. הייתי מעדיף תרופה דרך הפה אם אי אפר ליטול VICTO

29/08/2013 | 12:03 | מאת: פרופ' משה קרפ

שתי התרופות ג'נואט ןןיקטוזה פועלות במנגנון דומה של חיזוק והגברת רגישות תאי הלבלב הויקטוזה יעילה יותר כאשר משקל הגוף הוא עם BMI מעל 30 מאלר והיא מורידה משקל וג'נואט לא אתה צריך להבדק במרפאת סוכרת לקבוע מדת ההשמנה ולעבור על בדיקות ניטור עצמי של שבוע אני מוכנים לעזור לך בנדון בברכה

מנהל פורום טיפול בסוכרת